Ziggo Sport: Nederlandse handbalvrouwen op het WK

30 november 2017 – Bent u een fan van handbal en bent u klant bij Ziggo of heeft u een Ziggo Sport abonnement? Dan zit u goed de komende weken. Want de komende weken besteedt Ziggo Sport veel aandacht aan het WK handbal voor vrouwen in Duitsland. Alle wedstrijden van de Nederlandse handbalvrouwen worden live uitgezonden. Dus u kunt er goed voor gaan zitten.

Bent u klant bij Ziggo? Dan kunt u dit allemaal gratis volgen via de gratis zender Ziggo Sport die standaard onderdeel is van uw TV abonnement op kanaal 14. Bent u klant bij KPN, CanalDigitaal of T-Mobile Thuis? Dan kunt u naar het WK handbal kijken als u het extra zenderpakket van Ziggo Sport Totaal afneemt. Hiervoor betaalt u een aanvullend bedrag per maand. Naast het uitzenden van de wedstrijden maakt Ziggo ook een online programma over de Nederlandse handbalvrouwen die u via de Facebookpagina van het handbalteam en verschillende social media kanalen kunt volgen.

De openingswedstrijd is op zaterdagmiddag tegen Zuid-Korea en is niet op kanaal 14, maar op kanaal 13 te zien. Dit komt door de vele live sportwedstrijden die er op dat moment zijn. De overige wedstrijden van het handbal zijn wel gewoon op kanaal 14 te zien.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier:

Ziggo alles in 1
Ziggo internet en TV
Ziggo TV