Ziggo Sport: Olympische Sporters op weg naar Rio

7 juli 2016Ziggo komt met exclusieve series voor klanten. De laatste paar maanden heeft Ziggo enkele Nederlandse sporters gevolgd in hun voorbereiding op weg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ziggo gaat deze documentaires en series uitzenden voor alleen Ziggo klanten via Ziggo Sport. Bent u helemaal gek van de Olympische Spelen, en twijfelt u of u over moet stappen naar Ziggo? Dan is dit het moment!

Ziggo Sport is te zien op kanaal 14 en is een gratis premium kanaal dat alleen gaat over sport. Als u als klant van Ziggo een digitaal abonnement heeft met een basispakket dan kunt u de zender al bekijken. De lineaire uitzendingen van de sportzender kunt u vervolgens tot 7 dagen terug kijken via TV Replay met de Horizon TV Mediabox en het mobiele Horizon GO.

De eerste aflevering over de Olympische Sporters is op maandag 11 juli 2016 om 22.00uur. Vervolgens kunt u iedere dag op hetzelfde tijdstip genieten van een nieuwe aflevering.

Welke series zijn er allemaal?
Ziggo Sport biedt verschillende series aan voor klanten:

  • Pushen voor goud
  • Niek Kimmann
  • Dafne Schippers van binnen en van buiten
  • Handbalsprookje

Hieronder lichten we de verschillende series iets meer toe.

Pushen voor goud
Deze series bestaat uit 6 delen en gaat over het Nederlandse hockeyteam van de heren. Sinds 2014 worden ze goached door Max Caldas. Hij heeft het roer omgegooid op het gebied van trainen en omgaan met elkaar. “Zonder wrijving geen glans”, zegt Max. Een leuk kijkje hoe het eraan toe gaat in het heren hockeyteam. De eerste aflevering is op maandag 11 juli om 22.00uur.

Niek Kimmann
U kent hem wellicht nog niet zo goed, misschien ook wel. Niek is een BMX’er. Vorig jaar haalde hij in zijn eerste jaar bij de senioren meteen een wereldtitel. Hij wordt gezien als een zeer groot kanshebber op een medaille in Brazilië. Ziggo heeft hem gevolgd in zijn voorbereiding richting het WK en de Olympische Spelen. De eerste aflevering is op donderdag 14 juli om 22.00uur.

Dafne Schippers van binnen en van buiten
Dafne Schippers was in dit Olympisch jaar al meteen in vorm en liet van zich horen. De Europees- en wereldkampioene maakt indruk op de 60 meter in Berlijn en loopt een Nederlands record. Ziggo Sport volgde Dafne in Florida, waar ze zich verder voorbereidt op het outdoor seizoen. Ook de ouders van Dafne komen aan bod in deze serie. De eerste aflevering is op woensdag 13 juli om 22.00 uur.

Handbalsprookje
De Nederlandse handbaldames wisten op het WK in Denemarken te verrassen. Niemand had rekening met ze gehouden, en uiteindelijk pakten ze het zilver, achter Noorwegen. Nu zijn ze bekend en behoren ze wellicht zelfs tot de favorieten. De vrouwen, onder leiding van bondscoach Henk Groener geven een kijkje in de keuken. Hoe is dit team omgegaan met deze verandering? U ziet het in de documentaire Handbalsprookje die bestaat uit 4 delen. De eerste aflevering is op dinsdag 12 juli om 22.00 uur.

Wilt u geen aflevering missen?
Maar bent u nog geen klant bij Ziggo? Dan kunt u nu nog overstappen naar Ziggo. Dit is zeer waarschijnlijk niet de laatste keer dat Ziggo exclusieve series uitzendt op het gebied van Sport. Bent u dus een fanatiek aanhanger van Sport op TV? Dan is Ziggo zeker het overwegen waard. Meer informatie vindt u op de website van Ziggo.