Ziggo Sprinters

Overstappen naar Ziggo is nu wel heel erg leuk en voordelig. Ziggo heeft namelijk Ziggo Spinter deals met een totale maximale korting van maar liefst 696 euro voor nieuwe klanten. Deze actie levert u een hoop korting op als u nu kiest voor Ziggo alles in 1, Ziggo internet en TV of Ziggo internet only. Wat houdt de Ziggo Sprinters acties precies in? De actie bestaat uit meerdere voordelen tegelijkertijd. We lichten ze 1 voor 1 toe.

Ziggo Sprinters – 3 of 9 maanden korting

U betaalt de eerste 9 maanden van elk abonnement slechts 50%, oftewel 50% korting. Geldig op een Ziggo alles in 1 of internet en TV abonnement. Hiermee bespaart u het eerste jaar heel veel geld op uw maandelijkse abonnementskosten. Het totale voordeel in 9 maanden tijd kan hierbij oplopen tot maar liefst 427,50 euro. Dat is een hele grote Ziggo korting. Kiest u voor een Ziggo internet only abonnement? Dan krijgt u 3 maanden 50% korting. Maar dat is nog niet alles. Stap nu over en profiteer direct van maar liefst 3 of 9 maanden korting!

Ziggo Sprinters – Geen eenmalige kosten

Normaal gesproken betaalt u bij een nieuw Ziggo abonnement eenmalige aansluitkosten. Deze eenmalige kosten zijn normaal gesproken 19,95 euro. Deze zijn nu ook helemaal gratis. Hiermee bespaart u dus nog eens 19,95 euro. Stap nu over en pak ook deze korting!

Ziggo Sprinters – Gratis installatiehulp

Ziet u op tegen de installatie? Dat is niet nodig. U krijgt van Ziggo Installatiehulp bestaande uit een wifiscan, een supersterk modem en een monteur die bij u langskomt om alles te installeren. Hij gaat pas weg als alles het doet. Deze installatiehulp heeft een waarde van 249 euro. Nu helemaal gratis!

Ziggo Sprinters – Totale korting

De totale korting van de Ziggo Sprinters actie is maximaal: 427,50 + 19,95 + 249 = 696,45euro. Profiteer nu! Een super hoge korting zo aan het begin van het voorjaar 2024. Met deze actie biedt Ziggo een hele mooie welkomstdeal die absoluut de moeite waard is en waar u deze hele maand van kunt profiteren. Het maakt niet uit wat voor soort Ziggo abonnement u kiest: Ziggo alles in 1, Ziggo internet en TV of Ziggo Internet Only. In alle gevallen kunt u rekenen op een SUPER hoge korting deal.

Bent u overtuigd of wilt u meer weten? Check de Ziggo website.

Ziggo Sprinters looptijd

Tot wanneer duurt deze Ziggo Sprinters actie? Hij is gestart op 2 mei 2023 en hij eindigt op 5 juni 2023. Wees er dus ruim op tijd bij voor die tijd en pak die enorme korting.

Wat zijn Ziggo Smart Wifi Pods?

De Ziggo SmartWifi Pods helpen u om overal in huis het maximale uit uw Wifi verbinding te halen en zorgen ervoor dat u overal in huis uitstekende Wifi heeft. De SmartWifi Pods zijn namelijk slimme Wifi-versterkers. Ze werken op een slimme manier samen met het SmartWifi modem in een zogeheten mesh wifi systeem.

Dit slimme Wifi systeem krijgt u sowieso bij Ziggo, want het modem is namelijk het basissysteem van het mesh wifi systeem. Wat doet dit mesh wifi systeem precies:

  • Het modem kiest zelf automatisch het beste wifi punt voor de beste verbinding. Het maakt dus niet uit waar u bent in huis, u heeft altijd de best mogelijke verbinding.
  • Het modem schakelt zelf automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi signaal. Zitten er in de omgeving teveel buren op hetzelfde wifi frequentie, dan past het modem dit automatisch aan.
  • Het modem verdeelt de wifi onder de apparaten die gebruik maken van de wifi verbinding en zorgt ervoor dat ieder apparaat kan rekenen op de snelheid die het ook nodig heeft om goed te functioneren.

De slimme SmartWifi Pods van Ziggo zijn heel makkelijk te installeren. U kunt de Pods in principe zonder kabel aansluiten. U kiest een plek in huis waar de Wifi verbinding nog sterk genoeg is om deze te ontvangen. Op die plek plaatst u de Pod. Het liefst zoveel mogelijk in het midden van uw huis, bijvoorbeeld in het trapgat. U steekt de Pod in het stopcontact en deze werkt direct. Aansluiten met een kabel is ook mogelijk.

Nog meer weten of direct profiteren van de Ziggo Sprinters? Dat kan hier!