Ziggo start met MediaBox Next

12 mei 2019Ziggo is begonnen met het leveren van de Ziggo Mediabox Next. Officieel is de nieuwe Ziggo Mediabox nog niet leverbaar, maar voor enkele klanten is het toch alvast mogelijk om de nieuwste Mediabox Next geleverd te krijgen. Klanten met een Ziggo Alles in 1 Complete of een Ziggo alles in 1 Max abonnement kunnen de huidige mediabox namelijk omruilen voor de nieuwe Next Mediabox met 4K. Na het omruilen van de mediabox gaat de maandelijkse prijs voor het abonnement niet omhoog. Heeft u een ouder abonnement of heeft u nog niet een Alles in 1 Complete of Max abonnement? Dan moet u eerst overstappen naar een van deze pakketten.

Ziggo hanteert hiermee eigenlijk dezelfde voorwaarden als KPN doet. Bij KPN krijgt u namelijk ook alleen een 4K decoder bij het duurste abonnement van internet en TV of alles in 1. Ziggo doet dit dus in feite ook, want bij Ziggo alles in 1 Start is niet mogelijk om de 4K decoder in bruikleen te krijgen. KPN biedt in het lineaire UHD enkele zenders aan, Ziggo doet dit nog niet, wel zijn ze al langere tijd aan het testen met de zender Love Nature 4K, maar nog wel achter gesloten deuren.

De nieuwste Ziggo Mediabox Next is te besturen met spraakbediening (voice gestuurd). De eerste berichten hierover zijn erg goed van de gebruikers die het daar over hebben op het Ziggo forum. Ook zijn ze erg te spreken over de kwaliteit van het beeld en de snelheid van de mediabox die erg veel sneller is geworden dan de oude Mediabox. Daarnaast is het stroomverbruik flink lager en werkt hij goed samen met de Ziggo GO app. Zo wordt TV kijken op elk scherm nog makkelijker. Oftewel een goede troef richting T-Mobile en KPN.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo
Wilt u meer informatie over de Ziggo pakketten? Dat kan ook hier: