Ziggo TV app in heel Nederland bruikbaar

16 januari 2015Ziggo is begonnen met het uitrollen van de nieuwe versie van de TV app voor smartphones en tablets. Hierdoor is het voor klanten van Ziggo mogelijk om films, tv-programma’s en series in Nederland te bekijken op uw smartphone en tablet. Het gebruiken van deze app is gratis voor klanten.

De nieuwe versie van de TV-app is in de eerste fase alleen beschikbaar voor Android. Voor Apple apparaten komt deze binnenkort beschikbaar. Omdat Ziggo het gefaseerd uitrolt is het mogelijk dat u als klant van Ziggo met een Android apparaat nog niet meteen de beschikking heeft tot de nieuwe versie 5.0. Het verschil tussen de huidige en de nieuwe variant van de app is groot. De startpagina en de navigatie is vernieuwd en verbeterd.

Met de vernieuwde versie van de app is het mogelijk om ook buiten uw eigen huis naar de TV te kijken. Hiervoor kunt u naast uw mobiele internet en Wifispots van Ziggo nu ook een wifi-verbinding gebruiken van een andere hotspot of andere internetaanbieder. Het maakt dus niet uit wat voor internet verbinding u hebt. Als u internet heeft, kunt u de app gebruiken. Hierdoor kunt u overal in Nederland live tv kijken. Ziggo volgt hiermee UPC, die deze dienst al beschikbaar heeft. Naast het live tv kijken kunt u in de app ook TV gemist tot 10 dagen terug bekijken. En ook uw films en series uit uw TV-abonnement zijn beschikbaar. Tot slot kunt u ook een persoonlijke tv-gids samenstellen. En door de synchronisatie van apparaten die u bij het tv-abonnement heeft aangemeld, kunt u films en series eenvoudig op een ander apparaat verder kijken als u dat wilt. Zo kijkt u eerst op de TV en daarna nog even verder op de tablet in bed.

Bent u nog geen Ziggo klant? Maar wilt u ook profiteren van deze mooie app? Ga dan naar de website van Ziggo en kijk welk abonnement er bij u past.

Bron: Ziggo