Ziggo TV Deals

4 maart 2015Ziggo maakt momenteel veel reclame voor de TV Deals (ziggo.nl/tvdeals). Maar wat houdt deze actie precies in van Ziggo? U leest het hier allemaal.

TV DealsZiggo TV deals

U krijgt nu tijdelijk heel veel korting op verschillende extra zenderpakketten bij Ziggo. Zo kijkt u de beste films en leukste series of spannendste sportwedstrijden met een flinke korting. U zit zelfs nergens aan vast, want elk pakket is maandelijks opzegbaar. Dat is wel zo makkelijk en leuk. Dus u kunt nu eenvoudig profiteren van één van de volgende TV Deals:

4 maanden HBO met 50% korting
HBO is hét Amerikaanse televisienetwerk met de nieuwste series, grootste films en prijswinnende documentaires. De highlights van de maand maart zijn:

 • Mozart in the Jungle
 • Last week tonight with John Oliver
 • Girls seizoen 4 (seizoensfinale op 23 maart)
 • Looking seizoen 2 (seizoensfinale op 23 maart)
 • Game of Thrones seizoen 5 (vanaf 13 april)

U kijkt HBO nu 4 maanden met 50% korting voor slechts €7,50 per maand. Na 4 maanden betaalt u €14,95 als u het pakket niet opzegt. Enthousiast? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.

2 maanden gratis TV Extra
TV Extra is hét TV-abonnement voor de ware televisieliefhebber. Het televisiepakket bevat alle zenders en interactieve mogelijkheden van TV Plus maar biedt maar liefst twee keer zoveel televisiezenders.

U kijkt nu 2 maanden TV Extra voor € 0 per maand. Na 2 maanden betaalt u €13,95 per maand als u het pakket niet opzegt. Enthousiast? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.

4 maanden FOX Sports met 50% korting
Bent u een grote sportfan? Dan is dit pakket iets voor u. Genieten van  o.a. live voetbal, tennis en verschillende documentaires. In de maand maart kijkt u o.a. naar het zware programma van The Reds, de toppers van PSV en naar de vierde landstitel van Juve op rij?

U kijkt FOX Sports nu 4 maanden met 50% korting voor slechts €12,50  per maand. Na 4 maanden betaalt u €24,95 per maand als u het pakket niet opzegt. Enthousiast? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.

3 maanden Film1 voor €5
De bioscoop naar uw eigen woonkamer halen? In dit Film1 pakket zitten maar liefst 6 zenders:

 • Film 1 Premiere
 • Film 1 Action
 • Film1 Sundance
 • Film1 Go
 • Film1 Comedy & Kids
 • Film1 Spotlight

In de maand maart kijkt u onder andere naar The Other Woman, Transformers: age of extinction en Rio 2.

U kijkt Film1 nu 3 maanden voor slechts €5  per maand. Na 3 maanden betaalt u €14,95 per maand als u het pakket niet opzegt. Enthousiast? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.

1 maand Sport 1 voor €5
De ultieme sportbeleving iets voor u? Kies van voor Sport1. U kijkt dan live naar o.a. golf, tennis, basketbal en Formule 1. Zo kunt u Max Verstappen volgen bij zijn debuut in de Formule 1. Wilt u dit niet missen? Neem dan een abonnement op Sport1

U  kijkt Sport 1 nu 1 maand lang voor slechts €5. Na 1 maand betaalt u €14,95 per maand als u het pakket niet opzegt. Iets voor u? Ga naar de website van Ziggo voor meer informatie.

Profiteren van de TV Deals
Wilt u profiteren van de TV Deals van Ziggo? Ga dan nu naar Ziggo.nl/TVdeals voor meer informatie.

Wilt u eerst de pakketten van Ziggo nog onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: