Ziggo verhoogt snelheid ZZP alles in 1

27 februari 2016Ziggo heeft laten weten dat het voor de zakelijke abonnementen enkele wijzigingen gaat doorvoeren. Het gaat dan om de alles in 1 pakketten voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Vooral de snelheid wordt flink opgeschroefd. Wat gaat er precies verbeteren?

Connect ZZP alles in 1 Start

Dit zakelijke alles in 1 pakket van Ziggo zal niet wijzigen. Dit abonnement kost €45 per maand (exclusief BTW) en hiervoor krijgt u 60 Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden. Momenteel kunt u wel profiteren van een leuke actie: u betaalt de eerste 3 maanden namelijk geen abonnementskosten. Een besparing van €135. (Ga naar de website van Ziggo Zakelijk)

Connect ZZP alles in 1 Compleet

Dit zakelijke alles in 1 pakket van Ziggo gaat wel veranderen. U krijgt nu nog 130 Mb/s om te downloaden en 30 Mb/s om te uploaden. Maar dit gaat omhoog naar 180 Mb/s om te downloaden. De uploadsnelheid blijft wel gelijk. De prijs van dit ZZP alles in 1 pakket is momenteel €52,50 per maand (exclusief BTW). Of de prijs nog verandert is nog niet bekend. Momenteel profiteert u wel van een aanbieding als u nu klant wordt. U betaalt dan namelijk 3 maanden geen abonnementskosten. Hiermee bespaart u €157,50. De verhoging qua internetsnelheid zal per 1 april 2016 worden doorgevoerd. (Ga naar de website van Ziggo Zakelijk)

Connect ZZP alles in 1 Pro

Het zakelijke ZZP alles in 1 Pro abonnement krijgt de grootste verhoging. Momenteel heeft dit pakket een downloadsnelheid van 200 Mb/s en een uploadsnelheid van 40 Mb/s. De downloadsnelheid wordt verhoogd naar 300 Mb/s. De uploadsnelheid verandert niet. Dit pakket kost €62,50 exclusief BTW per maand. Of dit per 1 april verandert is nog niet bekend. Vanaf dan wordt wel de snelheid doorgevoerd. Bent u nog geen klant en wilt u dit pakket? Dan profiteert u nu van een aanbieding: betaal 3 maanden geen abonnementskosten. Hiermee bespaart u: €187,50. (Ga naar de website van Ziggo Zakelijk)

Connect ZZP alles in 1 Plus

Dit is een nieuw abonnement, waarvan Ziggo momenteel bezig is met de uitrol in een beperkt aantal gebieden, maar is in de loop van het jaar overal beschikbaar. Dit abonnement biedt een snelheid van 500 Mb/s en 40 Mb/s voor een bedrag van €72,50 per maand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo of kijk op deze site naar: