Ziggo voegt Italiaanse zenders toe

2 juli 2016Ziggo gaat het zenderaanbod uitbreiden met enkele Italiaanse zenders. Bent u klant van Ziggo en heeft u een Horizon TV mediabox? Dan kunt u vanaf 1 september genieten van enkele Italiaanse zenders. Via de app TV Italiano kunt u via uw TV kijken naar de volgende zenders: Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset.

Hoe kunt u de zenders straks bekijken? U hoeft daar niks voor te doen. De nieuwe app TV Italiano staat gewoon voor u klaar via de Horizon Mediabox. Heeft u geen Horizon Mediabox? Dan is dat het enige wat u moet regelen bij Ziggo. Vervolgens kunt u de app gewoon bedienen met de afstandsbediening. U kunt de app alleen kijken via de televisie en niet via de smartphone of tablet.

Ziggo voldoet met deze nieuwe zenders aan de wensen van verschillende Ziggo klanten. Ziggo wil een steeds completer aanbod aanbieden en met het toevoegen van TV Francaise en TV Italiano komt Ziggo tegemoet aan de klanten die graag tv-zenders willen bekijken in hun eigen taal.

Wilt u meer weten over deze nieuwe zenders die gaan komen bij Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo. Ook voor het aanvragen van een Horizon Mediabox gaat u naar de website van Ziggo.

Heeft u nog geen pakket van Ziggo? En wilt u de pakketten eerst onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: