Ziggo Voordeelpakket

Gebruikt u voor het bellen vooral uw mobiel? Maar zoekt u wel naar snel internet en HD-kwaliteit TV kijken? Dan is het Ziggo Voordeelpakket iets voor u. Dit is namelijk een Ziggo pakket zonder telefonie. Het is eigenlijk het Ziggo pakket Internet en TV. En dat is standaard al een zeer aantrekkelijk pakket, maar dat is nu extra leuk aangekleed. Want u betaalt nu tijdelijk ook geen activatiekosten. En dat alles voor een abonnementsprijs van slechts €44,50 per maand. Als u nu overstapt betaalt u de eerste 3 maanden slechts 34,95 euro.

Profiteer direct en bespaar nu 30 euro!

Snel internet
Maar wat krijgt u nog meer bij het Ziggo Voordeelpakket. U kunt rekenen op een internetsnelheid van 25 Mb/s om te downloaden en 4 Mb/s om te uploaden. Het maakt niet uit of u alleen thuis bent of met meerdere tegelijk gebruik maakt van het snelle internet van Ziggo. Het blijft lekker snel. Ziggo is dan ook al 6x op rij uitgeroepen tot beste internetprovider door Tweakers.net. Of u de maximaal haalbare snelheid ook haalt op uw adres is van een aantal factoren afhankelijk. Lees daarover alles op de website van Ziggo.

Maar er is meer. Zo kunt u ook gebruik maken van de 2 miljoen WifiSpots in Nederland. Dat betekent dat als u op een andere locatie bent dan thuis, bijvoorbeeld bij vrienden of familie met Ziggo dat u dan ook gebruik kunt maken van hun wifi, en dat u automatisch verbonden bent. Dat is makkelijk!

Vaste lage prijs
Als u nu kiest voor het Ziggo VoordeelPakket met Internet en Televisie dan betaalt u slechts €44,50 per maand. U krijgt dan uiteraard ook gratis toegang tot Ziggo Sport. Hiermee kijkt u naar voetbal in het binnenland en buitenland. Maar ook naar Formule 1, NBA basketbal, rugby, tennis, golf en atletiek.

Ziggo TV zenders
In het Ziggo voordeelpakket zitten standaard meer dan 80 TV-zenders, waarvan u er 38 in HD-kwaliteit kunt bekijken. U kunt dit kijken op elk device dat u heeft in huis, want met Horizon GO kijkt u ook via de tablet, uw laptop of uw smartphone naar de TV-zenders. Heeft u per ongeluk een TV-programma Gemist? Geen probleem. Met Replay TV kijkt u het gewoon alsnog.

Ziggo Power Promise
Woont u in een huis met meerdere verdiepingen? Of heeft u een groot gezin en heeft de internetverbinding het met vlagen zwaar te verduren? Of bent u op de zaak aan het werk met meerdere collega’s tegelijk? Heeft u een kelder? Of een zolder? Met Ziggo wifi kiest u voor wifi die altijd werkt, altijd en overal in huis en op de zaak. Bij Ziggo bieden ze u dan de Power Promise. Hiermee garanderen ze dat wifi bij u op volle kracht werkt. Tot in het kleinste kamertje van huis en kantoor aan toe. Hiervoor sturen ze bij u een expert langs die een wifi scan doet en pas weg gaat als wifi goed werkt.

Profiteer van de actie
Waarom nog langer wachten? Profiteer nu van de vaste lage prijs garantie en de gratis tablet. Ga naar de website van Ziggo en overweeg vandaag nog om klant te worden bij Ziggo. Voor meer informatie gaat u naar Ziggo contact. Wilt u meer weten over de Ziggo pakketten? Dat kan ook op deze website: