Ziggo Zakelijk actie en sneller internet

6 mei 2016 – Bent u op zoek naar een zakelijk abonnement voor alles in 1 of internet? Dan is Ziggo de moeite waard om te overwegen (en af te sluiten). Waarom? Bij Ziggo profiteert u momenteel van een leuke actie. Zo betaalt u voor alle ZZP alles in 1 abonnementen slechts €30 de eerste 3 maanden van het abonnement. Hiermee kan uw korting oplopen tot maar liefst €97,50.

Maar dat is nog niet alles. Want Ziggo heeft ook de internetsnelheden om te downloaden aangepast. En wel in de vorm van een verhoging. Hiermee kunt u nog lekkerder en sneller internetten. Een overzicht waar u uit kunt kiezen bij Ziggo ZZP alles in 1:

Alle 3 deze abonnementen sluit u nu dus tijdelijk af met een korting voor de eerste 3 maanden.

Ziggo Zakelijk MKB

Bent u op zoek naar alleen een snelle en betrouwbare internetverbinding? Dan kunt u kiezen voor Ziggo Zakelijk MKB. Er zijn 3 internetabonnementen die u kunt kiezen. Ook bij deze internet abonnementen heeft Ziggo de snelheid verhoogd:

Bent u op zoek naar een zakelijk internet abonnement? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo en kies wat bij u past als ondernemer.