Postcode check

Bent u op zoek naar een nieuw alles in 1 pakket (internet, bellen en televisie) of een 2 in 1 pakket (met internet en tv of internet en bellen) of wilt u alleen een nieuw internet pakket? Dan is het belangrijk om te weten welke aanbieders er op uw adres beschikbaar zijn. U kunt hier eenvoudig achter komen met onze postcode check. Vervolgens kunt u aan de linkerkant enkele filters kiezen om zo het abonnement te vinden dat het beste bij u past.

Besparen met de postcodecheck

Gaat u op zoek naar een nieuw abonnement en wilt u weten welke providers er op uw adres kunnen leveren? En wilt u weten wat de beschikbare aanbiedingen zijn op dit moment op uw adres? Dan kunt u beginnen bij de postcodecheck hierboven. Nadat u uw postcode heeft ingevoerd krijgt u een overzicht van alle beschikbare abonnementen bij u thuis. U kunt kiezen of u alleen de internet abonnementen wilt zien, maar ook als u zoekt naar internet en TV of een alles in 1 pakket (met internet bellen en tv) dan kunt u gebruik maken van de postcode checker. Daarna laat de postcodechecker u zien wat er allemaal leverbaar is. En de kans is groot dat u dan kunt besparen ten opzichte van uw huidige abonnement. De verschillen lopen soms al snel op tot enkele tientjes op jaarbasis.

Hoe werkt de postcode checker

Dit is echt heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft in te voeren is uw postcode + huisnummer. Daarna doet de postcode checker de rest. Als eerste krijgt u een resultaat te zien van alle abonnementen die er bij u leverbaar zijn. Maar de kans is groot dat u nog wat gerichter wilt zoeken. Hiervoor kunt u gebruik maken van de filters aan de zijkant. Enkele opties die u hier kunt selecteren zijn:

  • De contractduur in maanden: kiest u voor een 1 jarig of 2 jarig abonnement? Of wilt u liever elke maand op kunnen zeggen.
  • Internet: wilt u per se een draadloos modem of internetbeveiliging of vind u Wifi hotspots heel belangrijk? U kunt het hier aangeven.
  • Telefonie: wilt u nog graag een vaste telefoonlijn? Dan kunt u hier aangeven of u goedkoop wilt bellen naar mobiel, of dat u gratis wilt bellen naar vrienden / familie die dezelfde provider hebben.
  • TV: hier kunt u heel wat kiezen. Wat vindt u belangrijk bij een TV-abonnement? Een gratis extra ontvanger? Het aantal HD-zenders? Interactieve TV? Programma Gemist? Of wilt u online TV kijken op uw tablet, smartphone of laptop?
  • TV-signaal en internetverbinding: kiest u voor glasvel, adsl of kabel? Wat vindt u prettig? Heeft u een voorkeur? Geef deze dan hier aan.
  • Aanbieder: de postcode checker neemt standaard alle bekende internetproviders mee. Zo kunt u direct de Telfort postcodecheck, Tele2 postcodecheck, XS4ALL postcodecheck doen, maar natuurlijk ook die van Ziggo, KPN, Caiway, Online, Fiber en CanalDigitaal. Dat is wel zo makkelijk.
  • Prijs: heeft u een maximale prijs in uw hoofd? Selecteer dat zeker in de checker. Dan krijgt u alleen de resultaten te zien die binnen uw budget vallen.
  • Monteur: wilt u per se een aanbieder die uw nieuwe abonnement gratis komt installeren? Geef dat aan in de vergelijker.
  • Eenmalige kosten: sommige aanbieders rekenen eenmalige kosten, anderen niet. Heeft u een maximum in uw hoofd aan wat u dat waard vindt? Geef dit dan zeker aan in het filter.
  • Bovenin de vergelijker vinkt u aan welke diensten er meegenomen moeten worden: internet, televisie, bellen. Zoekt u het goedkoopste internet en TV abonnement? Dan vinkt u alleen deze 2 aan. Zoekt u alleen naar de goedkoopste internet provider? Vink dan alleen internet aan.

Postcodecheck glasvezel

Wilt u per se een abonnement met glasvezel? Geen probleem. Vink in de vergelijker aan bij het filter dat u alleen de resultaten wilt zien van glasvezel internet. Zo kunt u heel makkelijk en snel een keuze maken en weet u meteen of glasvezel check is op uw adres.

Internetsnelheid postcode

Door gebruik te maken van de check krijgt u niet alleen te zien welke aanbieders er bij u leverbaar zijn, maar u krijgt ook meteen een indruk van de internetsnelheid op uw postcode. Deze kunt u vervolgens vergelijken met uw huidige abonnement. Grote kans dat het wat sneller kan momenteel tegen een scherpere prijs.

Overstappen

Heeft u op dit moment thuis al een alles in 1 of internet en TV pakket, maar bent u niet zo tevreden? Dan kan een overstap de moeite waard zijn. Ziet u daar tegenop? Dat is helemaal niet nodig, want het is vrij eenvoudig. Heeft u via de bovenstaande postcode check het abonnement gevonden dat u graag wilt hebben? Dan kunt u alles in 1 aanvragen of internet en tv aanvragen via de website van de aanbieder. Dit kunt u volledig online doen, waarna u een bevestiging zult ontvangen per mail. Vanaf dat moment heeft u eerst nog 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich in deze periode? Dan kunt u er alsnog eenvoudig vanaf zien. Maar bent u definitief overtuigd van uw keuze dan zal uw nieuwe aanbieder u de benodigde apparatuur gaan toesturen en u gaan helpen met de installatie daarvan. U kunt dit doen met behulp van de duidelijke instructies die u meegestuurd krijgt of u vraagt om een monteur. In sommige gevallen is deze gratis en in sommige gevallen vragen ze hiervoor een vergoeding. Er zijn ook regelmatig acties met een gratis monteur. Let daar dus op als u dat belangrijk vindt. De monteur gaat pas weg op het moment dat alles naar tevredenheid werkt en zo heeft u geen rompslomp bij het overstappen.

Vergelijkingstips

Gaat u alles in 1 vergelijken of internet en tv vergelijken met behulp van de postcode check? Dan is het verstandig om daarvoor even stil te staan bij een aantal zaken. Anders loopt u het risico dat u straks een nieuwe aanvraag heeft gedaan voor een abonnement dat u eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Dat betekent dat u per maand eigenlijk teveel betaald en dat is weer zonde van uw portemonnee. Denk dus van tevoren even goed na over wat u echt nodig heeft. Naar welke TV zenders kijkt u voornamelijk? Zijn dit allemaal zenders die onderdeel uitmaken van het basispakket? En kijkt u verder vooral naar Netflix? Dan hoeft u waarschijnlijk geen extra TV pakketten af te sluiten ook al zijn deze nog zo aantrekkelijk geprijsd. Als u er toch geen gebruik van gaat maken dan is het zonde van uw geld. Datzelfde geldt voor uw internetsnelheid. Bent u alleen thuis en bent u niet de hele dag online aan het gamen, TV kijken en downloaden tegelijk, dan is een glasvezel abonnement misschien nog wat overbodig en hoeft u ook niet de hoogste internetsnelheid te hebben die er beschikbaar is op uw adres. Want hoe hoger de internetsnelheid, des te duurder de maandelijkse kosten zijn, en dat was nu juist niet de bedoeling van het doen van een vergelijking. En tot slot, overweegt u een alles in 1 pakket te nemen met internet tv en bellen? Heeft u een vaste lijn echt nog nodig? Of belt u altijd met uw mobiele telefoon? Neem al deze input mee in uw vergelijking die begint met het invullen van uw postcode. Dan weet u zeker dat u straks maandelijks niet teveel gaat betalen en alleen kiest wat u echt nodig heeft en ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Aanbiedingen

Zoekt u naar de meest recente alles in 1 aanbiedingen of internet en TV aanbiedingen en wilt u deze direct met elkaar kunnen vergelijken? Gebruik dan de postcode check. In de postcode check zijn de nieuwste en meest recente aanbiedingen verwerkt zodat u deze ook direct mee kunt nemen in uw vergelijking. Is de Ziggo aanbieding het beste van dit moment? Of is de KPN aanbieding toch echt aantrekkelijker. Of is er geen eens een aanbieding nodig om alsnog de goedkoopste en aantrekkelijkste te zijn? Het komt allemaal terug in de postcode vergelijker. Zo vindt u snel het beste alles in 1 pakket. En heeft u per se Ziggo in uw hoofd naar aanleiding van een TV commercial? Begin dan eerst eens met de postcode check Ziggo om te kijken of ze ├╝berhaupt wel leverbaar zijn op uw adres. Of heeft u een KPN commercial gezien? Doe dan de postcode check KPN. En u kunt daar direct alle andere aanbieders in meenemen. Wel zo makkelijk.