Postcode check

Bent u op zoek naar een nieuw alles in 1 pakket (internet, bellen en televisie) of een 2 in 1 pakket (met internet en tv of internet en bellen) of wilt u alleen een nieuw internet pakket? Dan is het belangrijk om te weten welke aanbieders er op uw adres beschikbaar zijn. U kunt hier eenvoudig achter komen met onze postcode check. Vervolgens kunt u aan de linkerkant enkele filters kiezen om zo het abonnement te vinden dat het beste bij u past.

Besparen met de postcodecheck

Gaat u op zoek naar een nieuw abonnement en wilt u weten welke providers er op uw adres kunnen leveren? En wilt u weten wat de beschikbare aanbiedingen zijn op dit moment op uw adres? Dan kunt u beginnen bij de postcodecheck hierboven. Nadat u uw postcode heeft ingevoerd krijgt u een overzicht van alle beschikbare abonnementen bij u thuis. U kunt kiezen of u alleen de internet abonnementen wilt zien, maar ook als u zoekt naar internet en TV of een alles in 1 pakket (met internet bellen en tv) dan kunt u gebruik maken van de postcode checker. Daarna laat de postcodechecker u zien wat er allemaal leverbaar is. En de kans is groot dat u dan kunt besparen ten opzichte van uw huidige abonnement. De verschillen lopen soms al snel op tot enkele tientjes op jaarbasis.

Hoe werkt de postcode checker

Dit is echt heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft in te voeren is uw postcode + huisnummer. Daarna doet de postcode checker de rest. Als eerste krijgt u een resultaat te zien van alle abonnementen die er bij u leverbaar zijn. Maar de kans is groot dat u nog wat gerichter wilt zoeken. Hiervoor kunt u gebruik maken van de filters aan de zijkant. Enkele opties die u hier kunt selecteren zijn:

  • De contractduur in maanden: kiest u voor een 1 jarig of 2 jarig abonnement? Of wilt u liever elke maand op kunnen zeggen.
  • Internet: wilt u per se een draadloos modem of internetbeveiliging of vind u Wifi hotspots heel belangrijk? U kunt het hier aangeven.
  • Telefonie: wilt u nog graag een vaste telefoonlijn? Dan kunt u hier aangeven of u goedkoop wilt bellen naar mobiel, of dat u gratis wilt bellen naar vrienden / familie die dezelfde provider hebben.
  • TV: hier kunt u heel wat kiezen. Wat vindt u belangrijk bij een TV-abonnement? Een gratis extra ontvanger? Het aantal HD-zenders? Interactieve TV? Programma Gemist? Of wilt u online TV kijken op uw tablet, smartphone of laptop?
  • TV-signaal en internetverbinding: kiest u voor glasvel, adsl of kabel? Wat vindt u prettig? Heeft u een voorkeur? Geef deze dan hier aan.
  • Aanbieder: de postcode checker neemt standaard alle bekende internetproviders mee. Zo kunt u direct de Telfort postcodecheck, Tele2 postcodecheck, XS4ALL postcodecheck doen, maar natuurlijk ook die van Ziggo, KPN, Caiway, Online, Fiber en CanalDigitaal. Dat is wel zo makkelijk.
  • Prijs: heeft u een maximale prijs in uw hoofd? Selecteer dat zeker in de checker. Dan krijgt u alleen de resultaten te zien die binnen uw budget vallen.
  • Monteur: wilt u per se een aanbieder die uw nieuwe abonnement gratis komt installeren? Geef dat aan in de vergelijker.
  • Eenmalige kosten: sommige aanbieders rekenen eenmalige kosten, anderen niet. Heeft u een maximum in uw hoofd aan wat u dat waard vindt? Geef dit dan zeker aan in het filter.

Postcodecheck glasvezel

Wilt u per se een abonnement met glasvezel? Geen probleem. Vink in de vergelijker aan bij het filter dat u alleen de resultaten wilt zien van glasvezel internet. Zo kunt u heel makkelijk en snel een keuze maken en weet u meteen of glasvezel check is op uw adres.

Internetsnelheid postcode

Door gebruik te maken van de check krijgt u niet alleen te zien welke aanbieders er bij u leverbaar zijn, maar u krijgt ook meteen een indruk van de internetsnelheid op uw postcode. Deze kunt u vervolgens vergelijken met uw huidige abonnement. Grote kans dat het wat sneller kan momenteel tegen een scherpere prijs.

Postcode check
4.9 (98.02%) 111 stem(men)