Snelste alles in 1 pakket

Bent u op zoek naar het snelste alles in 1 pakket? En daarmee bedoelen we natuurlijk het 3-in-1 pakket met het snelste internetabonnement. Vul dan uw postcode en huisnummer in en u ziet direct wat het snelste pakket is op uw adres. Start direct met de snelste provider check. De snelste internetprovider is binnen enkele secondes gevonden.

Heeft u ook zo een hekel aan traag internet? Wilt u een nieuw alles in 1 pakket omdat u zich nu bijvoorbeeld irriteert aan de trage internetverbinding? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wilt u gaan voor het snelste van het snelste? Dan kan de snelle postcodecheck u op weg helpen. U kunt zelf kiezen of u gaat voor ADSL, kabel of glasvezel internet. Met behulp van de snelste check ziet u direct of alle drie de varianten internet ook bij u leverbaar zijn. Is er glasvezel beschikbaar? Dan is dat de beste optie als u echt het aller snelste internet wilt hebben. Het grote voordeel van glasvezel is dat de kwaliteit hoger is. U kunt dan even snel uploaden als downloaden. Maar u heeft ook minder storingen en u kunt met meerdere mensen tegelijkertijd intensief gebruik maken van de internetverbinding.

Snelste alles in 1 pakket vergelijken

Zoekt u naar het snelste alles in 1 pakket? Dan kan dat een ander pakket zijn dan die uw vrienden en familie hebben. In uw zoektocht naar het snelste alles in 1 pakket met internet, bellen en TV  moet u ook goed opletten wat u verder krijgt qua inhoud in het pakket en wat u daarvoor moet gaan betalen. Het is dan ook verstandig om te kijken naar de reviews van de verschillende providers voordat u overhaast een keuze maakt. Zo kunt u direct zien hoe anderen hun beoordeling geven over de telecomaanbieder die u op het oog heeft.

Een alles in 1 abonnement wordt ook wel een 3-in-1, triple play of all-in-one pakket genoemd. Dit abonnement bestaat altijd uit internet bellen en televisie. Het gaat hierbij om bellen via een vaste telefoonlijn. Per aanbieder zit er verschil in hoeveel TV-zenders u standaard tot uw beschikking krijgt. Denk er goed over na of u voldoende heeft aan de standaard hoeveelheid of dat u extra zenderpakketten nodig heeft. Mogelijk kijkt u vooral Netflix en zijn de overige extra zenderpakketten overbodige luxe waar u wat geld op kunt besparen.

Snelste providercheck

Als u gebruik maakt van de snelste providercheck bovenaan deze pagina door uw postcode en huisnummer in te vullen dan worden de volgende aanbieders met elkaar vergeleken.

  • Caiway alles in 1
  • KPN alles in 1
  • Budget Thuis alles in 1
  • Online.nl alles in 1
  • Oxxio alles in 1
  • T-Mobile alles in 1
  • Tele2 alles in 1
  • Youfone alles in 1
  • Ziggo alles in 1

Snelste alles in 1 provider 2023

Wat is de snelste alles in 1 provider 2023? Is het KPN alles in 1? Is het Ziggo alles in 1? De snelste provider van 2023 is T-Mobile alles in 1. Zij bieden u sinds het begin van 2019 een internetsnelheid van maar liefst 750 Mb/s om te uploaden en downloaden. Het gaat hier om een glasvezel abonnement. Als u kiest voor het snelste T-Mobile alles in 1 pakket dan heeft u zeker geen last van traag internet en kunt u met veel gemak internetten, video’s streamen, online gamen, 4K kwaliteit bekijken met het hele gezin tegelijkertijd.

Snelste alles in 1 glasvezel

Wat is het snelste alles in 1 glasvezel pakket van dit moment? De volgende 3 alles in 1 pakketten zijn op dit moment het snelste.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
T-Mobile alles in 11000 Mb/s
66 zenders
€0,13 / minuut
€ 62,50meer info Ziggo
Caiway600 Mb/s
72 zenders
€0,12 / minuut
€ 76meer info Ziggo
KPN alles in 1500 Mb/s
78 zenders
€ 0,14 / minuut
€ 67meer info Ziggo

Snelste alles in 1 kabel

Wat is het snelste alles in 1 kabel pakket van dit moment? We hebben voor u de volgende top 3 samengesteld.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo alles in 150 Mb/s
80 zenders
€0,12 / minuut
€ 54meer info Ziggo
Ziggo alles in 1250 Mb/s
81 zenders
€0,12 / minuut
€ 69meer info Ziggo
Ziggo alles in 1500 Mb/s
125 zenders
€ 0,12 / minuut
€ 89,50meer info Ziggo

Ziggo internet is via kabel de enige optie met snel internet en is er in 3 pakketten: Max, Complete en Start. Heeft u kabel en wilt u lekker snel internet? Dan is Ziggo de beste internet provider voor uw situatie. In enkele plaatsen levert Ziggo nu momenteel zelfs 1000 Mb/s. Kijk op de website van Ziggo of dit al bij u leverbaar is. De eerste plaatsen waren Utrecht en Hilversum.

Snelste alles in 1 ADSL

Wat zijn de snelste alles in 1 ADSL pakketten van dit moment? Wij hebben voor u de volgende top 3 samengesteld waar u eenvoudig en snel uit kunt kiezen.

Alles in 1 ProviderPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
KPN alles in 1200 Mb/s
109 zenders
€0,14 / minuut
€ 62meer info Ziggo
BudgetThuis alles in 1100 Mb/s
70 zenders
€0,10 / minuut
€ 42,50meer info Ziggo
T-Mobile alles in 1100 Mb/s
66 zenders
€ 0,13 / minuut
€ 48,50meer info Ziggo

Snelste internet en TV provider 2023

Wat is de snelste internet en TV-provider? Dat is net als bij het alles in 1 pakket T-Mobile Thuis internet en TV. Ook hier kunt u tot maar liefst 1000Mb/s glasvezel krijgen en een TV-pakket met heel veel zenders in HD kwaliteit. Hiermee geniet u van een hoop plezier en gemak thuis, maar met dit pakket kunt u ook onderweg naar diverse programma’s en series kijken met de Live TV app van T-Mobile. Maar het Internet en TV T-Mobile pakket is nog completer, want u krijgt gratis FOX Sports Eredivisie. De fanatieke voetballiefhebber hoeft dus geen wedstrijd te missen van het nieuwe seizoen. En tot slot krijgt u met de Wifi-repeater (gratis) overal in huis het juiste signaal door zodat u echt snel internet heeft. Als u overstapt naar T-Mobile Thuis kunt u bovendien profiteren van een leuke aanbieding zodat u nog wat extra korting kunt krijgen bij het overstappen.

Hoe wordt de snelste bepaald?

De snelste internet provider wordt vooral bepaald door het type internet dat er beschikbaar is op uw adres. Er zijn 3 soorten: ADSL, kabel en glasvezel. Met glasvezel wordt de hoogste snelheid behaald, dat is op dit moment zo’n 750 Mb/s. Met glasvezel internet kunt u net zo snel uploaden als downloaden. Met kabel internet haalt u ongeveer zo’n 400 Mb/s en met ADSL is maximaal zo’n 200 Mb/s haalbaar. Bij kabel internet en ADSL internet is de uploadsnelheid een stuk trager dan de downloadsnelheid. Hier zit vaak een factor 10 tussen.

Internet vergelijken

Zoekt u het snelste internet? Dan is internet vergelijken de beste optie. Wat is de beste internet provider? Let hierbij op de snelheid van het abonnement, maar ook op de prijs en het type internet. Als het internetabonnement deel uitmaakt van een alles in 1 pakket of een internet en TV pakket dan is het verstandig om naar meer onderdelen te kijken dan alleen de snelheid van het internet. Internet vergelijken is erg eenvoudig en zo gepiept. Begint u ook nu meteen? Zo krijgt u het makkelijkste antwoord op de vraag: Wat is de beste internet provider in mijn buurt?