TV abonnement vergelijken

Bent u op zoek naar een nieuw TV pakket, ook wel TV only genoemd, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Vergelijk dan nu eenvoudig de verschillende TV abonnementen van Ziggo en CanalDigitaal. Zo kunt u het TV pakket kiezen dat het beste bij u past. Vergelijk op maandelijkse kosten, aantal digitale zenders, aantal HD-zenders en aantal radiozenders. Hieronder hebben wij de goedkoopste TV pakketten van de verschillende aanbieders met elkaar vergeleken.

Aanbieder Kosten p/maandEenmalige
Kosten
Digitale zendersHD-zendersRadiozenders 
Ziggo€24,95€0773690Meer info Ziggo TV
CanalDigitaal€22,95€995621158Meer info CanalDigitaal TV

Prijzen en pakketten zijn voor het laatste gecontroleerd op: 3 december 2017. Wij doen ons uiterste best om alle prijzen en informatie juist te vermelden. Als er toch fouten in zitten, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. U dient ten alle tijden de prijs zelf goed te controleren bij de aanbieder waar u het TV pakket / abonnement afneemt.

Verschillende aanbieders
Er zijn verschillende aanbieders van TV abonnementen en pakketten. In bovenstaand overzicht worden de goedkoopste TV pakketten met elkaar vergeleken. Als u specifieke voorkeur heeft voor een bepaalde aanbieder. Dan hebben we voor u ook per aanbieder de TV abonnementen vergeleken. Dit is gedaan voor: Ziggo en CanalDigitaal.

TV abonnement vergelijken
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een 4.7 (94%). Aantal beoordelingen: 40