CanalDigitaal TV

> Direct naar de website van CanalDigitaal
Bent u op zoek naar een CanaalDigitaal TV pakket? Dit TV abonnement maakt gebruik van een satellietsignaal en werkt daardoor iets anders dan de andere aanbieders van een TV abonnement. Het voordeel is wel dat u bij CanalDigitaal kunt kiezen uit een schotel. Deze kunt u thuis gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als u naar de camping gaat. Dat betekent overal eenvoudig digitale HD TV.

CanalDigitaal TV pakket

CanalDigitaal biedt 3 verschillende TV abonnementen aan waar u uit kunt kiezen. Dit zijn:

In onderstaande tabel vindt u enkele kenmerken van deze TV abonnementen.

Type pakketBasisHDFamilieHDEntertainmentHD
Standaardprijs p/maand€ 22,95€ 24,95€ 34,95
Tijdelijke Actien.v.t.n.v.t.n.v.t.
Eenmalige kosten€ 99€ 99€ 99
Digitale zenders567790
HD zenders213037
Vrij te ontvangen zenders Meer dan 170
41 in HD
Meer dan 170
41 in HD
 Meer dan 170
41 in HD
Radiozenders158158158
Meer info CanalDigitaal TV BasisHDMeer info CanalDigitaal TV FamilieHDMeer info CanalDigitaal TV EntertainmentHD

CanalDigitaal TV aanbiedingen
Er zijn momenteel geen aanbiedingen.

Wat krijgt u allemaal gratis?

  • Een complete HDTV-schotelset inclusief satelliet schotel en HDTV-satellietontvanger in bruikleen. Dit heeft een waarde van €299.
  • Uw TV aansluiting wordt gratis geïnstalleerd door een monteur.

HD-ontvanger
Bij het TV pakket krijgt u standaard een HD-ontvanger in bruikleen. Hiermee kunt u kijken naar de HD-zenders, maar ook naar de zenders in digitale standaard kwaliteit. De ontvanger is voorzien van een handige meerdaagse elektronische programmagids. In combinatie met een externe harddisk (die niet standaard wordt meegeleverd) kunt u dan live tv pauzeren of een programma opnemen. U sluit de HD-ontvanger eenvoudig aan met een HDMI- of scartkabel. Wilt u altijd kunnen opnemen en live televisie pauzeren? Dan kunt u kiezen voor de ontvanger met een ingebouwde recorder. Meer weten? Kijk op de website van CanalDigitaal.

CanalDigitaal smartcards
Heeft u meerdere tv’s in huis? Per extra televisie levert Canal Digitaal de benodigde apparatuur. Dit is een ontvanger of een insteekkaart of smartcard. Het zenderpakket dat u bekijk op het tweede of derde tv toestel is gerelateerd aan het pakket van uw hoofdsmartcard. De schotels hebben maximaal 4 aansluitpunten.

CanalDigitaal zenders
Het TV abonnement met het zenderpakket van Canal Digitaal bevat veel comedy, muziek, sport, cultuur, erotiek en documentaires. Van Eurosport tot Oranje TV, en van National Geographic tot Hustler TV. Er zit altijd wel wat voor u bij. De eerste maand kijkt u trouwens gratis naar alle zenders. Dat is een leuk extraatje! Het volledige zenderoverzicht vindt u op de website van CanalDigitaal. Luistert u graag naar de CanalDigitaal radio? Ook dat aanbod is zeer divers.

Pakket op maat samenstellen
Heeft u enkele specifieke voorkeuren qua TV-zenders? Dat is bij CanalDigitaal heel eenvoudig. Kiest u voor ‘Pakket op Maat’ dan kunt u zelf bepalen welke zenders u wilt ontvangen. En u kunt kiezen of u deze wilt in digitale of HD-kwaliteit. Ook kunt u kiezen voor andere apparatuur als u dat wilt. Oftewel volledige vrijheid.

Extra zender pakketten
Wilt u meer TV-zenders kunnen bekijken? Dat is eenvoudig bij Canal Digitaal. Deze zijn eenvoudig te bestellen. U kunt kiezen uit de volgende extra zenderpakketten:

  • Film1; voor de échte filmfanaat met 4 themakanalen.Dit pakket bestaat uit Film1 Premiere HD, Film1 Action, Film 1 Comedy & Kids, Film1 Sundance en Film1 GO waarmee u op de computer, iPad, smartphone, tablet naar series en films kunt kijken. Waar en wanneer u wilt.
  • Sport 1 + motorspakket; wilt u meer sport kijken? Kies dan voor dit zenderpakket. Deze bestaat uit: Sport 1 Select HD, Sport 1 Golf, Sport1 Voetbal, Sport1 GO, Motors TV en AutoMotorSport HD.
  • FOX Sports Eredivisie; het live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs.
  • FOX Sports International; de zender voor internationaal topvoetbal uit de Serie A, FA Cup, Coppa Italia, League Cup, Premier League.
  • HBO; voor eigenzinnige en grensverleggende series, films en documentaires. Dit zenderpakket bestaat uit 3 zenders in HD kwaliteit en een on demand service waarmee u overal tv kunt kijken.
  • Britse zenders

Meer weten of een CanalDigitaal TV pakket bestellen? Ga naar de website van CanalDigitaal.